Skip to main content

CIDI met stand op Onderwijsbeurs!

12 januari 2023

Dit jaar staan wij met het hele CIDI-team op de Nationale Onderwijstentoonstelling in de Jaarbeurs te Utrecht van 24 tot en met 28 januari.

De Onderwijsbeurs is het grootste vakevent voor professionals in het primair-en voortgezet onderwijs. Voor het eerst is CIDI met een stand aanwezig op de beurs. In onze stand hopen wij vele docenten, relaties en geïnteresseerden te kunnen begroeten.

Door de jaren heen heeft CIDI veel lesmateriaal gecreëerd omtrent de onderwerpen antisemitisme, de Holocaust, en het Israelisch-Palestijnse conflict. Hiervoor hebben wij lesbrieven, uitleganimatievideo’s rondom de Israelisch-Palestijnse kwestie en zelfs een gloednieuwe Holocausteducatie website ontwikkeld! Op de beurs ontmoeten wij graag docenten die gedreven zijn in lesgeven over deze thema’s.

Zien wij jullie ook op de Onderwijsbeurs en bij onze stand? U kunt ons vinden bij de stand 02.DT16, in hal 2!

Toegang tot de Onderwijsbeurs is gratis, aanmelden is verplicht.

De openingstijden van de onderwijsbeurs zijn: dinsdag 24, donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 januari van 10:00 tot 17:00 uur. Op woensdag 25 januari van 10:00 tot 19:30 uur. De Jaarbeurs is goed bereikbaar vanaf station Utrecht Centraal (10 minuten lopen) en er is voldoende parkeergelegenheid. Navigatie adres: Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht.

Tot op de beurs!

Deel dit artikel