Skip to main content
header_random_02.jpg

Aanvragen inlog voor het Extranet

Goed onderwijs is een voorwaarde voor het in stand houden van de nagedachtenis aan de Holocaust. CIDI zet zich daarom in voor gedegen onderwijs voor de volgende generaties. 

Deze website biedt talloze links naar lesmateriaal, verdiepingsmateriaal, informatie over seminars en een overzicht van onderzoekwebsites, musea, films en documentaires. Voor de alumni van onze studiereizen naar Yad Vashem en andere geïnteresseerde docenten, is er een gedeelte van de website waarvoor men moet inloggen. In dit zogeheten Extanet, kunnen gebruikers  lesmateriaal en andere informatie met elkaar uitwisselen en elkaar op de hoogte te houden van handige tips en ideeën. Docenten kunnen elkaar ook informeren over lokale initiatieven op het gebied van Holocaustonderwijs.

In dit Extranet is er de mogelijkheid om zelf, op gemakkelijke wijze, nieuwsberichten en lesmateriaal te schrijven en te delen. Indien nodig kunnen daar ook reacties onder worden gezet. Daarnaast kunnen evenementen worden gedeeld in de Extranet-agenda, die alleen zichtbaar is voor gebruikers van het Extranet.

Alle informatie die via dit portaal gedeeld wordt is afgeschermd en alleen leesbaar voor anderen die kunnen inloggen. Wilt u graag een inlogcode ontvangen voor het extranet? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met onderwerp 'inlog holocausteducatie'.

Deel dit artikel